Viipurin Tuberkuloosisäätiön apurahat

Apurahat tuberkuloosin, keuhkosairauksien ja muiden kansantautien tutkimukseen tai näihin liittyviin opintomatkoihin ovat seuraavan kerran haettavissa alkuvuodesta 2025. Etelä-Karjalassa toimivat Lääkäriseura Duodecimin jäsenet ovat etusijalla apurahoja myönnettäessä.

Apurahaa haetaan Viipurin Tuberkuloosisäätiön hallitukselle osoitetulla oheisella hakemuksella liitteineen. Allekirjoitettu hakemus liitteineen on lähetettävä skannattuna sähköpostilla pdf-muodossa osoitteeseen hakemus@otsakorpi.fi tai postitse osoitteeseen: asiamies Mari Obeng, Viipurin Tuberkuloosisäätiö, Maaherrankatu 13 C, 53100 Lappeenranta.

Lataa ja tulosta hakemus: Linkki hakemukseen

Jos et pysty täyttämään hakemusta koneella, voit vaihtoehtoisesti tulostaa käsin täytettävän hakemuksen. Muista, että hakemus on joka tapauksessa allekirjoitettava käsin tai digitaalisesti varmennetusti.

Apurahaa saaneet julkistetaan perinteisesti Etelä-Karjalan lääkäriseurojen vuosijuhlassa maaliskuussa. Hakijat saavat tiedon päätöksestä myös sähköpostitse. Myöhemmin apurahat julkistetaan myös sivuillamme. Tutustu tietosuojaselosteeseen ennen apurahan hakemista. Apurahapäätös on voimassa vuoden.